La 5ena Assemblea d´EUiA aprova marcar més perfil social

Les persones i les organitzacions permeten la feina i el comprimís amb la societat. Molts son els temes que ens toca per debatre i treballar: la crisi que no és nostra i ens la fan pagar, els moviments socials i juvenils, de dones i per la pau, l’educació i la salut, el sindicalisme i la universitat.

Aquí una manera de fer política, una manera de fer i dir, una manera de mostrar-se per la justícia social i el creixement personal. ENDAVANT!

eleccions al Rectorat de la Universitat de Barcelona

Molta il·lusió i poca participació, el 9% del que es diu altre professorat, poca cosa és, i si el 51 del professorat doctor i el 30 de l’alumnat, llàstima que hi falti la participació i quan es dóna és per fer el vot nul! Caldrà pensar de quina manera es pot incloure la seva participació i compromís, volen i no es troben bé amb la manera que els volem incloure, pretenem que parlin segons la nostra veu i més aviat hauríem de ser nosaltres que els escoltéssim.

Córdoba

Molta roba i poc sabó, i tan neta que la volen! Així diu una dita catalana i així em sento jo després de dies, potser setmanes de no introduir res nou al bloc, el dia a dia de la feina, la família, el sindicat, EUiA, la Universitat… se’m menja, i no hi ha manera... sort que on tinc la ma hi tinc la camera... i si no, el mòbil com a substitut! I espero no s’enfadi...