Se m’acumula la feina

Son tantes i tantes les coses que han anat succeint aquesta setmana i que n’he estat partícip directa que, al final, he decidit de posar-les totes juntes, i mica a mica, mentre tingui temps, les aniré explicitant, per tant ara: un pupurri d’imatges: des de l’explicació per la comprensió del dolor i la seva vivència: no ens enganyéssim, hem de treballar amb nosaltres mateixes per obrir i tancar portes simbòliques, i d’aquesta manera assolir la felicitat, a estones, com més millor! I aprendre a assaborir-les.

També la sequera, l’estalvi d’aigua, la racionalització del seu ús i tot el que es fa per aconseguir-la.

L’1 de maig, i tot el que ens queda a la classe treballadora per avançar en els nostres drets. Mentre i ha guanys hi ha qui s’oblida de compartir-los, però quan ban mal dades, sabeu qui paga? Us ho he de recordar?

De la Universitat, pocs i poques però de categoria!

i pel que fa a les criatures, em perdonareu per no respectar la intimitat, el que siguin menors, etc! però és que em fa pensar que tenim: present, passat I FUTUR! i d'altra manera, potser serà per això que entrareu els pares i les mares al meu bloc! i, serà veritat que els menuts se'ns assemblen encara que els veiem molt més macos?